"Dít is eigenlijk al de trainer van het Jaar"

Vrijdag 19 maart 2021 - 10:00   I   door Redactie

De reguliere competitie loopt naar zijn einde en daarna volgen enkel nog verkorte play-offs. En dan zal het weer tijd zijn om prijzen uit te delen. Collectief, maar ook individueel.

Volgens Peter Vandenbempt is de kans bijzonder groot dat KV Oostende straks in die prijzen zal vallen: "De kustploeg is een heel ernstige kandidaat voor Play-off I. Het programma de komende weken is haalbaar. Ze mogen dus dromen."

"En het doet dat met een best bescheiden team zonder grote namen, vedetten of talenten die dan meteen genoemd of zelfs al geselecteerd worden voor de Rode Duivels", vervolgt hij bij Sporza.

Waarna hij nog meer lof spuit. "KV Oostende doet dat dan ook nog eens met offensief, avontuurlijk, aantrekkelijk, aanstekelijk en energiek voetbal. Altijd en overal. Tegen Waasland-Beveren, maar ook tegen Club Brugge."

Prestatie van het jaar

"Ik vind het nu al de prestatie van het jaar hoe het straks ook afloopt." En er is uiteraard ook nog de prijs van Trainer van het Jaar. "KVO-coach Blessin is eigenlijk al de trainer van het jaar wat mij betreft", besluit Vandenbempt.

Poll: Wie is voor u de Trainer van het Jaar?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024