Erg gewilde Noa Lang schept zelf duidelijkheid over transfer

Erg gewilde Noa Lang schept zelf duidelijkheid over transfer
Vrijdag 19 maart 2021 - 16:30   I   door Redactie

Noa Lang (21) is zonder twijfel de grootste revelatie van het seizoen bij Club Brugge en in de Jupiler Pro League. De Nederlandse aanvaller kwam in oktober van vorig jaar over van Ajax en werd in ons land al gauw een absolute smaakmaker. Club Brugge deed dan ook een gouden zaak door een verplichte aankoopoptie van 6 miljoen euroop te nemen in de huurovereenkomst met Ajax.

Naar aanleiding van de beursgang van Club Brugge, raakte ondertussen ook bekend dat Lang reeds zijn krabbel heeft gezet onder een contract dat hem tot medio 2024 aan blauw-zwart bindt. Iets waar hij zelf blij mee is.

"Voor mij stond het al op de planning"

In Het Laatste Nieuws sprak Lang zicht kort uit over zijn definitieve overstap naar Club Brugge. “Voor mij is dit geen nieuws", aldus de aanvaller. "Ik heb dat contract in oktober getekend. Voor mij stond het al op de planning, maar ik ben blij dat jullie het nu ook weten”, lacht Lang.

“Het is wel mooi omdat ik ook zie dat de Belgen er blij mee zijn. Ik word hier heel erg gewaardeerd. En dat is leuk”, voegt Lang er tot slot nog aan toe. Een duidelijk teken dat hij zich prima in zijn vel voelt bij Club Brugge en in ons land.

Grof wild op transfermarkt

Na een uitstekend half jaar bij Club Brugge is Lang ook al grof wild op de transfermarkt. Verschillende buitenlandse ploegen azen al op de Nederlandse belofte. Bij Club hopen ze hun goudhaantje nog minstens één seizoen in de eigen rangen te houden en dan te verkopen voor de absolute jackpot.

Poll: Hoeveel zal Club Brugge volgens jou verdienen aan een verkoop van Noa Lang?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024