Marc Coucke en Anderlecht opnieuw zwaar gefrustreerd door Club Brugge

Marc Coucke en Anderlecht opnieuw zwaar gefrustreerd door Club Brugge
Zaterdag 20 maart 2021 - 15:00   I   door Redactie

Er wordt bij Anderlecht al een heel seizoen gepraat over een oplossing die er zit aan te komen voor de financiële impasse, maar het blijft voorlopig bij praten. En ondertussen stoomt Club Brugge maar door.

Alsof de eigen miserie nog niet groot genoeg is, moet Marc Coucke ook nog eens aanschouwen hoe blauw-zwart zijn dominantie in de verf blijft zetten. Op het veld, maar evenzeer ernaast.

Met name het feit dat Bart Verhaeghe met Club Brugge over enkele weken naar de beurs trekt, frustreert de ondernemer zwaar. Omdat een beursgang voor Coucke net het plan was om Anderlecht er sneller bovenop te krijgen.

Maar in de gegeven omstandigheden is dat onmogelijk. Dat wordt ook bevestigd in Beurswereld.com,dat een interview afnam met 'Senior Economist' Tom Simonts van KBC. "Marc Coucke zou misschien ook graag wat bijtanken via de beurs voor zijn Anderlecht maar dat is nu geen optie", aldus Simonts.

"Verder zou ik al eens goed moeten nadenken over wie er in aanmerking kan komen. Gent en Standard bijvoorbeeld, mooie ploegen maar voor een beursnotering en alle kosten die er komen bij kijken zijn ze te klein."

Voetsporen

Anderlecht voorlopig dus ook. Dat uitgerekend de grote rivaal zijn plan nu als eerste gaat uitvoeren, is dus een bijkomende frustratie voor Coucke. Zeker omdat het er niet naar uitziet dat hij in de voetsporen van de Bruggelingen kan treden. Niet op korte termijn, maar ook niet op lange termijn.

Poll: Zal Anderlecht op termijn toch nog op de beurs gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Standard

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024