‘Club Brugge legt zich neer bij vertrek en vindt al opvolger voor Noa Lang’

‘Club Brugge legt zich neer bij vertrek en vindt al opvolger voor Noa Lang’
Zondag 21 maart 2021 - 09:00   I   door Redactie

Noa Lang is in een mum van tijd één van de beste spelers van Club Brugge geworden. De 21-jarige lefgozer uit Nederland maakt het mooie weer op Jan Breydel, maar de kans is groot dat hij straks alweer andere oorden opzoekt.

Lang is 'hot' op de transfermarkt. 'Neymar light', zoals Lang in Nederland al eens werd genoemd, staat nu al op de verlanglijstjes van buitenlandse ploegen. Subtoppers én toppers houden de verrichtingen van de aanvaller nauwlettend in de gaten. Ze staan klaar om toe te slaan als dat moet.

"Ik kan nu wel zeggen dat ik hier volgend seizoen nog speel, maar als er dan in de zomer iets komt waarvan ik denk: 'Ja man...'", liet Lang zich in een gesprek met Het Laatste Nieuws al ontvallen. De gewezen Ajax-speler sluit dus niet uit dat hij straks alweer vertrekt bij blauw-zwart.

Opvolger(s)

Bij Club Brugge hebben ze zich er al bij neergelegd dat ze Lang komende zomer, of in het beste geval de zomer van 2022, zullen kwijtspelen. Maar geen nood, Club-supporters: de scoutingcel van blauw-zwart heeft alvast enkele potentiële opvolgers voor Lang achter de hand.

Club volgt het hele jaar door spelers die in de eerstvolgende transferperiode een meerwaarde kunnen zijn voor het eerste elftal. Als er straks een niet te weigeren aanbod binnenloopt voor Lang en de Nederlander vertrekt, weten Vincent Mannaert en co dan ook al precies wie zijn vervanger kan worden.

Poll: Denk jij dat Lang volgend seizoen nog bij Club Brugge zal spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024