Ruud Vormer krijgt bakken kritiek: "Echt, zó'n klein ventje..."

Ruud Vormer krijgt bakken kritiek:
Zondag 21 maart 2021 - 22:00   I   door Redactie

Ruud Vormer, you love him or you hate him. De supporters van Club Brugge lopen logischerwijs weg met hun kapitein, maar bij de tegenstand is dat wel eventjes anders. Dat bleek zondagnamiddag nog maar eens.

Tijdens Club Brugge-Antwerp kreeg Vormer het onder meer aan de stok met Didier Lamkel Zé en Frank Vercauteren. Wat hij tegen Lamkel Zé zei is niet geweten, maar Vercauteren kreeg te horen dat Club ondanks een 0-2 nederlaag nog steeds zestien punten meer telt dan The Great Old. Ad rem, zoals we Vormer kennen.

"Nul klasse"

Bij de Antwerp-aanhang vielen de uitspraken van Vormer echter niet in goede aarde. De Antwerp-supporters vinden dat Vormer niet uit de hoogte hoeft te doen. “Ruud is niet alleen klein qua gestalte”, “Wat een klein ventje”, “Goeie speler, maar nul klasse” en “Hoe klein kan je zijn” krijgt Vormer veel kritiek op sociale media.

Het is duidelijk: Vormer zal wel nooit op de koffie moeten gaan bij de fanatieke Antwerp-supporters. Wel is het nu alweer uitkijken naar de volgende onderlinge confrontatie tussen Club Brugge en Antwerp. Afspraak in play-off 1.

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  sport  I  voetbal

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024