Fans balen: Noa Lang krijgt na rode kaart al zeker extra schorsing aan de broek

Fans balen: Noa Lang krijgt na rode kaart al zeker extra schorsing aan de broek
Maandag 22 maart 2021 - 07:30   I   door Redactie

Niet alleen verloor Club Brugge zondag tegen Antwerp drie punten, het verloor ook Noa Lang met twee gele kaarten. Het is te zeggen: een rode kaart. En dat breekt blauw-zwart zuur op.

Nadat hij al een gele kaart op zak had, ging Lang op het einde van de wedstrijd ook nog eens stevig door op Le Marchand. Daarbij kwam hij op de voet van de Franse verdediger terecht en dat leverde hem een tweede geel op. Exit Lang dus. En die uitsluiting komt hem sowieso op een schorsing van één speeldag te staan.

Maar er is nog meer slecht nieuws voor de fans van Club Brugge. Want de kans is ontzettend groot dat ze hun lieveling los daarvan nóg een extra speeldag gaan moeten missen. Lang had vóór Antwerp immers al vier gele kaarten achter zijn naam staan en bij vijf stuks moet je een schorsing uitzitten.

Nog altijd op vier gele kaarten

Dat aantal heeft hij nu dus bereikt, maar omdat twee gele kaarten omgezet worden in een rode kaart, worden ze niet bijgeteld in het totaal. Wat betekent dat de flankaanvaller nog altijd op vier blijft staan en bij een volgende gele kaart opnieuw een schorsingsspeeldag moet uitzitten. 

Poll: Zouden twee gele kaarten in één match ook moeten meetellen als gele kaarten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024