'Leandro Trossard gaat spectaculaire transfer maken naar Engelse topclub'

'Leandro Trossard gaat spectaculaire transfer maken naar Engelse topclub'
Maandag 22 maart 2021 - 14:00   I   door Redactie

Een doelpunt, een assist, een uitblinkersrol plus nog eens een 3-0-zege met zijn club Brighton. Leandro Trossard was afgelopen weekend tegen Newcastle opnieuw alomtegenwoordig.

En het weekend daarvoor tegen Southampton was Trossard ook al allesbepalend. Met een bijzonder knap doelpunt dat goed was voor de beslissende 1-2 kroonde hij zich tot matchwinnaar. Zes op zes. Punten die voor Brighton van cruciaal belang zijn.

De Seagulls bezetten op dit moment in de Premier League de zestiende plaats, amper zes punten boven een degradatieplaats. Om maar te zeggen dat de doelpunten en assists van Trossard Brighton de voorbije weken van een hoop miserie hebben bespaard.

En dat is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Engelse bronnen melden dat de gewezen KRC Genk-speler volgend seizoen de overstap kan maken naar een Engelse topclub, zonder daarbij een naam te noemen.

Rode Duivels

Daarom nog niet meteen als basisspeler, maar als supersub zou hij wel al van waarde kunnen zijn. Bovendien komen er met het drukke Engelse programma sowieso wel speelkansen.

De verregaande interesse valt ook samen met nog maar eens een oproeping voor de Rode Duivels. Ook bondscoach Roberto Martínez is overtuigd van de kwaliteiten van Trossard. Een transfer naar een Engelse topclub zou dat alleen maar versterken.

Poll: Heeft Trossard het niveau voor een Engelse topclub?

TAGS  I  Brighton  I  Rode Duivels  I  Southampton  I  KRC Genk  I  Newcastle

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024