‘Verschaeren overweegt vertrek bij RSCA, Belgische topclub ligt op de loer’

‘Verschaeren overweegt vertrek bij RSCA, Belgische topclub ligt op de loer’
Dinsdag 23 maart 2021 - 09:00   I   door Redactie

Yari Verschaeren (19) is terug van weggeweest. Afgelopen weekend verscheen Verschaeren voor het eerst sinds december nog eens aan de aftrap bij RSC Anderlecht. Hij bedankte voor het vertrouwen met een doelpunt. En nu een nieuw contract?

Dat valt nog af te wachten. De onderhandelingen over een nieuwe overeenkomst tussen Anderlecht en Verschaeren slepen al geruime tijd aan. En ook nu is er nog steeds geen sprake van witte rook. De tijd begint ook stilaan te dringen. Verschaeren ligt weliswaar nog onder contract tot medio 2022, maar bij RSCA zien ze hun jeugdproduct liefst niet zijn laatste contractjaar ingaan.

Daar komt volgens Het Laatste Nieuws nog eens bij dat het voor Verschaeren geen uitgemaakte zaak is dat hij bij Anderlecht blijft. De speler zou enkel willen verlengen als blijkt dat paars-wit zijn sportieve ontwikkeling kan garanderen. Lees: Verschaeren wil een vaste waarde zijn en zoveel mogelijk aan spelen toekomen.

Naar directe concurrent?

Anderlecht weet dan ook wat het moet doen, wil het Verschaeren overtuigen om te blijven. Hoe dan ook worden het nog bange dagen en weken voor de Brusselaars. Volgens enkele bronnen zou een niet nader genoemde Belgische topclub immers op de loer liggen. Als Verschaeren niet bijtekent, zou die club ook effectief willen aankloppen bij Anderlecht.

Poll: Denk jij dat Verschaeren volgend seizoen nog bij Anderlecht zal spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024