Beelden bewijzen: Antwerp ontsnapte 2 (!) keer aan rood tegen Club (VIDEO)

Beelden bewijzen: Antwerp ontsnapte 2 (!) keer aan rood tegen Club (VIDEO)
Dinsdag 23 maart 2021 - 12:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge doen ze al sinds zondagnamiddag hun beklag over de arbitrage tijdens de topper tegen Royal Antwerp FC. De supporters kunnen maar niet begrijpen dat scheidsrechter Nicolas Laforge en de videoref niet optraden tegen het viriele spel van Antwerp.

Twee dagen na de topper tegen Antwerp, is de blauw-zwarte aanhang nog steeds overstuur. Met beelden van tijdens de topper bewijzen ze nu ook dat Antwerp tot twee maal toe rood had kunnen - volgens de Club-fans moéten - krijgen.

Vooral de schop van Faris Haroun aan het adres van Noa Lang kan voor de Club Brugge-supporters niet door de beugel. Uit de herhalingen blijkt dat Haroun na een tackle met zijn rechtervoet zijn linkerbeen onnodig laat doorslingeren richting de knie van Lang.

Dat Laforge de schop niet zag, tot daar aan toe, maar bij blauw-zwart vinden ze dat de VAR altijd tussenbeide had moeten komen. En Haroun rood had moeten krijgen. Iets wat voor alle duidelijkheid niét gebeurde. Haroun kreeg niet eens een geel karton onder de neus geduwd.

Rood voor Lukaku

Daarnaast hekelen Club-fans ook het feit dat het geschreeuw van Clinton Mata na een duel met Jordan Lukaku werd afgedaan als 'show'. Uit beelden blijkt immers dat Lukaku wel degelijk met zijn noppen op de binnenkant van Mata's voet/enkel ging staan. Al dan niet onbewust, maar ook daar ontsnapte Antwerp volgens de Brugse fans aan rood. Oordeel hieronder zelf:

Poll: Wat vind jij van deze fases?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024