‘Clement wil déze speler uit JPL koste wat het kost naar Club Brugge halen’ 

‘Clement wil déze speler uit JPL koste wat het kost naar Club Brugge halen’ 
Dinsdag 23 maart 2021 - 16:00   I   door Redactie

Club Brugge verloor zondag met 0-2 van Royal Antwerp FC, maar blauw-zwart heeft nog een steeds een riante voorsprong ten opzichte van zijn opvolgers. Al zijn ze bij Club op hun hoede, ook naar volgend seizoen toe.

Zo is Club Brugge van plan om zich in het tussenseizoen gericht te versterken. Kopen om te kopen zal de trotse leider niet doen, maar Vincent Mannaert en co beseffen maar al te goed dat stilstaan in het moderne voetbal gelijk staat aan achteruitgaan. Achter de schermen maken de Bruggelingen nu al werk van enkele inkomende transfers.

Wandelen gestuurd

Er worden tal van spelers gescout, ook in de eigen Jupiler Pro League. In de Belgische competitie springt één speler er bovenuit voor Club Brugge: Kamal Sowah. De 21-jarige Ghanees maakt al sinds vorig seizoen het mooie weer bij OH Leuven en stond een klein jaar geleden zelfs al op het verlanglijstje van blauw-zwart.

Mannaert stak zijn licht op bij OH Leuven, maar werd snel wandelen gestuurd. OHL huurt Sowah van moederclub Leicester City en daar waren ze absoluut niet van plan om de flankaanvaller te verkopen aan Club Brugge. Een deal sprong af nog voor er echt gepraat kon worden.

Clement is overtuigd

Toch zou Club zich in dit dossier nog niet gewonnen geven. Dat Sowah de overstap van 1B naar de Jupiler Pro League zonder problemen verteerde, sterkt de Bruggelingen in hun overtuiging dat de Ghanees een uitstekende aanwinst zou zijn voor de ploeg van Philippe Clement.

De trainer van Club zou overigens ook helemaal wild zijn Sowah. In makelaarskringen klinkt het dat Clement de beloftevolle speler er koste wat het kost bij wil voor volgend seizoen. Of Club Brugge Sowah straks wél weet los te weken, zal nog moeten blijken. Volgens de gespecialiseerde website is Sowah 3 miljoen euro waard. Leicester zou echter véél meer vragen voor zijn goudhaantje.

Poll: Zou Sowah een goede aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  OH Leuven  I  Club Brugge  I  Leicester City

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024