Danira Boukhriss lacht AA Gent vierkant uit: “Doen ze dat altijd?”

Danira Boukhriss lacht AA Gent vierkant uit: “Doen ze dat altijd?”
Woensdag 24 maart 2021 - 08:00   I   door Redactie

We kennen Danira Boukhriss Terkessidis (30) voornamelijk als journaliste en presentatrice van programma’s, maar deze week begaf ze zich ook even in de voetbalwereld. Danira nam plaats in de zetel van ‘Voet Vooruit’ en liet haar licht schijnen over het voorbije voetbalweekend.

In ‘Voet Vooruit’ gaf Boukhriss onder meer haar ongezouten mening over AA Gent. Presentator Dennis Xhaët liet een filmpje van De Buffalo’s zien, waarbij de fans de spelers probeerden klaar te stomen voor de ‘Slag om Vlaanderen’ tegen Club Brugge. De manier waarop de fans dat deden, bracht Danira echter serieus aan het lachen.

De fans van AA Gent maakten de spelers via een brief duidelijk waarom de match tegen Club Brugge zo speciaal is. De spelers kregen ook een geschiedenisles van de fans. Over hoe de rivaliteit tussen Brugge en Gent is ontstaan. “Een motivatiebrief. Doen de supporters dat bij elke match? Want dan weten die spelers echt veel van geschiedenis, toch?”, reageerde Danira cynisch.

Tien rode kaarten

Waarna een hevige Gent-supporter die Sven Kums de les spelt in beeld komt. “Stop met praten, ga dat veld op en maak uw truitje nat. Vecht voor onze kleuren. Pak desnoods tien rode kaarten, maar toont dat ge er staat”, zegt de man met een sappig Gents accent.

“Tien rode kaarten? Dan staat er toch maar één speler meer op het veld”, lacht Danira zich wederom een breuk. Ook Dennis wijst de man daarop: “Je kan er niet staan als je tien keer rood pakt, hé. Dan zit je in de kleedkamer.” Waarna Danira de Gent-supporter tot slot nog eens nadoet in haar beste Gents.

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024