'Donderslag bij heldere hemel voor Club Brugge, Noa Lang vertrekt'

'Donderslag bij heldere hemel voor Club Brugge, Noa Lang vertrekt'
Woensdag 24 maart 2021 - 09:30   I   door Redactie

Slecht nieuws voor Club Brugge. De regerende landskampioen die afstevent op een nieuwe titel lijkt na afloop van het seizoen alweer afscheid te moeten nemen van Noa Lang (21).

In een interview met Het Laatste Nieuws gaf Lang recent al aan dat hij niet uitsluit dat hij in de zomer een nieuwe transfer maakt. "Ik kan nu wel zeggen dat ik hier volgend seizoen nog speel, maar als er dan in de zomer iets komt waarvan ik denk: 'Ja man'. Ik wil geen valse beloftes doen. Daar ben ik gewoon eerlijk in. Anders stel je alleen maar mensen teleur", aldus de aanvaller.

Woorden die Lang nu tegenover Nederlandse media heeft herhaald. Het is dan ook duidelijk dat de van Ajax overgekomen speler rekening houdt met een snel vertrek bij Club Brugge. Enkele Nederlandse bronnen gaan zelfs nog een stap verder en beweren dat Lang na dit seizoen sowieso zal vertrekken bij blauw-zwart.

Minstens 25 miljoen

Een donderslag bij heldere hemel voor Club Brugge. Bij de trotste leider uit de Jupiler Pro League werkte men immers aan een plan om Lang nog minstens één seizoen in Brugge te houden. Dat plan lijkt nu al in duigen te vallen omdat Lang duidelijk anders denkt over zijn toekomst.

Waar Lang volgend seizoen zal spelen, moet nog duidelijk worden. Zelf mikt hij alleszins hoog. De winger droomt van een overstap naar een topcompetitie. Als Lang straks vertrekt, dan zal Club Brugge wel een torenhoge transfersom eisen voor zijn smaakmaker. Er is nu al sprake van een bedrag van minstens 25 miljoen euro.

Poll: Vind jij dat Noa Lang klaar is voor een stap hogerop?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024