Vandenbempt bikkelhard voor basisspeler Rode Duivels: "Hij is niet goed genoeg"

Vandenbempt bikkelhard voor basisspeler Rode Duivels:
Woensdag 24 maart 2021 - 13:00   I   door Redactie

De Rode Duivels beginnen woensdagavond met een duel tegen Wales aan hun kwalificatiecampagne voor het WK van volgend jaar. Het is nu al uitkijken naar de spelers die Roberto Martinez gaat opstellen.

Als het van Peter Vandenbempt afhangt, vliegt één grote naam alleszins per direct uit het elftal: Thomas Meunier. "De Meunier van nu is gewoon niet goed genoeg", toont de commentator zich scherp bij Sporza. Voor Vandenbempt is het duidelijk dat Timothy Castagne de voorkeur moet krijgen: "Castagne is wel heel goed. Voor mij is dit een no-brainer."

Moeilijk seizoen

"De verdiensten van Meunier bij de nationale ploeg kunnen niet overschat worden. Hij heeft zich ongelooflijk ontwikkeld. Maar hij heeft een heel moeilijk seizoen. Hij liet slechts heel zelden de beste versie van zichzelf zien", verduidelijkt Vandenbempt zijn mening.

"Castagne daarentegen heeft dat wel getoond. Bij Leicester City, een van de allerbeste clubs in de Premier League. Bovendien heeft hij nog nooit ontgoocheld bij de nationale ploeg", merkt Vandenbempt tot slot nog fijntjes op.

Poll: Vind jij Meunier op dit moment goed genoeg om in de ploeg te staan bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Borussia Dortmund  I  Rode Duivels  I  Club Brugge  I  Leicester City

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024