Club Brugge moet gigantische transfersom ophoesten voor Ruslan Malinovskyi

Club Brugge moet gigantische transfersom ophoesten voor Ruslan Malinovskyi
Woensdag 24 maart 2021 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge is van plan om deze zomer de transfermarkt op te gaan en enkele grote deals te sluiten. Op inkomend vlak zou blauw-zwart in iedere linie een stevige aanwinst willen aantrekken. Dus ook op het middenveld.

Een speler die met de regelmaat van de klok aan Club Brugge wordt gelinkt, is Ruslan Malinovskyi. De 27-jarige Oekraïner is aan zijn tweede seizoen in loondienst van Atalanta bezig, maar is geen onbetwiste titularis in Bergamo. Dat én het feit dat Philippe Clement hem goed kent van zijn tijd bij KRC Genk, zorgt ervoor dat Malinovskyi's naam al meermaals opdook in het lijstje met targets van Club.

Helse klus

Al is en blijft het wellicht moeilijk voor Club Brugge om Malinovskyi zomaar weg te halen bij Atalanta. Een helse klus. De middenvelder ligt nog tot juni 2024 onder contract bij de Italiaanse subtopper en zijn marktwaarde wordt geschat op liefst 21 miljoen euro. Een bedrag dat Club wellicht niet wil of kan ophoesten voor een inkomende transfer.

Enkel een gewone huur of een uitleenbeurt met een aankoopoptie die een pak lager ligt dan de hierboven vermelde 21 miljoen, lijkt binnen de mogelijkheden van Club Brugge te liggen. En dan nog. Malinovskyi is ambitieus en wil liefst van al slagen bij Atalanta. Voorlopig overweegt hij dan ook geen terugkeer naar de Jupiler Pro League.

Poll: Vind jij dat Club Brugge toch een poging moet ondernemen om Malinovskyi binnen te halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Atalanta

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024