Romelu Lukaku absoluut niet te spreken na zege tegen Wales

Romelu Lukaku absoluut niet te spreken na zege tegen Wales
Donderdag 25 maart 2021 - 09:00   I   door Redactie

De Rode Duivels wonnen woensdag met 3-1 van Wales. De WK-kwalificatiecampagne begon op die manier prima voor onze nationale ploeg. Toch was doelpuntenmaker Romelu Lukaku achteraf niet helemaal tevreden.

Zo was Lukaku, net als tal van andere Rode Duivels overigens, niet te spreken over de grasmat waarop hij woensdagavond moest aantreden. "Het was moeilijk om te voetballen vandaag”, ergert Lukaku zich bij Het Nieuwsblad aan het matige veld van OH Leuven.

Lukaku was zoals gezegd niet de enige die zich vragen stelde bij de staat van het terrein. Ook Toby Alderweireld uitte zijn ongenoegen "Het veld was niet goed. Dat is geen excuus, maar op de kleine ruimtes was het wel lastig om te combineren", merkt Alderweireld op.  

"Het is toch niet waar?"

Lukaku was ook niet gelukkig met de manier waarop België het openingsdoelpunt slikte. "We kwamen snel 0-1 achter en tien seconden lang dacht ik: Het is toch niet waar? Bij dat tegendoelpunt zetten we verkeerd druk. Daar moeten we nog eens goed naar kijken", klinkt het duidelijk bij Het Nieuwsblad.

"Maar toen maakte De Bruyne een mooie goal en scoorde Thorgan ook. We hebben ons goed herpakt en hebben gewonnen, dat is het belangrijkste", besluit de spits van Inter met een positieve noot. Na afloop van België-Wales stond Big Rom de match ook nog te analyseren met Roberto Martinez. Ongetwijfeld liet Lukaku ook aan de bondscoach weten wat er beter kan en moét.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Wales  I  Anderlecht  I  Inter

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024