Marc Degryse opvallend scherp voor Rode Duivels: "Kijk, dat stoort mij"

Marc Degryse opvallend scherp voor Rode Duivels:
Donderdag 25 maart 2021 - 09:30   I   door Redactie

Gareth Bale en zijn ploegmaats lieten de Rode Duivels eventjes schrikken, maar ook niet meer dan dat. Na het openingsdoelpunt van Wales zette onze nationale ploeg uiteindelijk orde op zaken en werd er gewonnen met 3-1. Al bleef Marc Degryse toch op zijn honger zitten.

"Wat me een klein beetje stoorde, was het feit dat het na de pauze lange tijd te onderhoudend was", merkt Degryse op in Het Laatste Nieuws. Volgens de analist lieten de Rode Duivels het in de tweede helft een beetje hangen. "De Duivels gingen niet op zoek naar de bevrijdende 3-1, ze speelden de bal rond op de eigen helft, zonder diepgang", analyseert Degryse.

"Tegen Wales wordt dat niet afgestraft, maar dat kun je niet tegen iedereen", verstuurt Degryse een stevige waarschuwing naar Roberto Martinez en zijn troepen. "Anderzijds: zelfs op automatische piloot en zonder echt door te duwen werd het uiteindelijk 3-1, zodus..."

"Wales zou het sterkste land in de poule moeten zijn. Wel, dan kunnen de tickets voor Qatar al geboekt worden", gaat Degryse verder. "België steekt er ver bovenuit", krijgt onze nationale trots ook nog een compliment.

"Hier kun je niks uit leren"

De analist vindt dan ook dat de Rode Duivels iedere match in de WK-kwalificatiecampagne moeten winnen. "Laat het maar een uitdaging zijn om, zoals in het verleden met Martinez, te mikken op een perfect parcours. Dit is een goeie start, maar ook niet meer dan dat. Hier kun je niks uit leren."

Poll: Deel jij de mening van Degryse?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Wales

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024