Lang valt uit bij Oranje, Club-fans houden hart vast: dit is er aan de hand

Lang valt uit bij Oranje, Club-fans houden hart vast: dit is er aan de hand
Donderdag 25 maart 2021 - 10:00   I   door Redactie

De beloften van Nederland zijn woensdagavond niet al te best begonnen aan het EK U21. Oranje kwam tegen Roemenië niet verder dan een 1-1-gelijkspel. Tot overmaat van ramp moest Club Brugge-goudhaantje Noa Lang ook nog eens noodgedwongen naar de kant.

Lang begon aan de partij, maar kon tien minuten voor tijd niet meer verder. Hij werd gewisseld voor Ajax-speler Brian Brobbey. De supporters van Club Brugge hielden hun hart al vast, zij vreesden een blessure. Na afloop van het duel legde Lang zelf uit waarom hij niet verder kon.

"Ik had kramp", reageerde Lang bij Algemeen Dagblad. Met die woorden kon hij de fans van Oranje én Club Brugge geruststellen. Lang werd door de UEFA verkozen tot Man van de Match, maar daar is hij niet mee bezig. "Natuurlijk wil je jezelf ook laten zien, maar voor mij is het veel belangrijker wat we als team doen."

Dromen

"We zijn hier om onze dromen waar te maken", benadrukt de het goudklompje van Club Brugge. "Daarvoor moeten we flink aan de bak, blijkt wel weer." Nu zaterdag moet de U21 van Nederland het opnemen tegen Duitsland. Dat won woensdagavond met 0-3 van Hongarije, na onder meer een doelpunt van Anderlecht-spits Lukas Nmecha.

TAGS  I  Nederland  I  Roemenië  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024