'Anderlecht verrast en rondt per direct miljoenentransfer af'

'Anderlecht verrast en rondt per direct miljoenentransfer af'
Donderdag 25 maart 2021 - 14:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht zou op het punt staan om een verrassende transfer af te ronden. Volgens de laatste geruchten zou paars-wit aanvaller Paul Mukairu (21) met flink wat winst van de hand doen.

Italiaanse bronnen melden dat de deal op clubniveau eigenlijk al rond is. Mukairu zou Anderlecht straks inruilen voor een nieuw avontuur bij AS Roma. De Romeinse grootmacht zou 6 miljoen euro overmaken op de bankrekening van RSCA.

Een uitstekende deal voor Anderlecht. De Brusselaars huren Mukairu tot eind dit seizoen van Antalyaspor en beschikken over een aankoopoptie van 2,5 miljoen euro. Een optie die sportief directeur Peter Verbeke nu dan ook snel zal lichten om vervolgens de deal met Roma te kunnen officialiseren.

Simpele winst

Dat Mukairu zo snel alweer kan vertrekken bij Anderlecht, is best opvallend. De Nigeriaan liet af en toe flitsen zien van zijn talent en klasse, maar presteerde toch vooral wisselvallig. Bij RSCA trekken ze zich er wellicht weinig van aan. Zij kunnen eenvoudigweg 3,5 miljoen euro winst pakken op de aanvaller.

TAGS  I  Anderlecht  I  AS Roma  I  Antalyaspor

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024