Roberto Martinez brengt Club Brugge enorm in de problemen op transfermarkt

Roberto Martinez brengt Club Brugge enorm in de problemen op transfermarkt
Donderdag 25 maart 2021 - 19:00   I   door Redactie

Roberto Martinez deed voor deze interlandbreak opnieuw een beroep op vier spelers van Club Brugge. Dat toont aan dat blauw-zwart het dezer dagen prima doet, maar het succes heeft ook minder aangename gevolgen.

Zo ziet het er steeds meer naar uit dat Club Brugge het komende zomer erg moeilijk gaat krijgen om Charles De Ketelaere (20) een transfer naar het buitenland te ontzeggen. De interesse in De Ketelaere neemt zienderogen toe, de buitenlandse topclubs staan klaar om toe te slaan.

Dat heeft uiteraard veel te maken met het feit dat De Ketelaere dit seizoen al sterk heeft gepresteerd bij Club Brugge. Het blauw-zwarte jeugdproduct maakte indruk in de vaderlandse competitie én op het Europese toneel. Het zorgde ervoor dat de marktwaarde van CDK de lucht inschoot.

Ook Martinez stak een handje toe. De bondscoach maakte De Ketelaere voor de jaarwisseling al A-international en dat ging in het buitenland niet onopgemerkt voorbij. Doordat Martinez De Ketelaere nu opnieuw selecteerde, krijgt de jongeling nog wat meer aandacht.

(Lees verder onder de afbeelding)

Meer dan 20 miljoen

Vooral in Italië is De Ketelaere ontzettend 'hot'. Zo hebben AC Milan en Atalanta hem reeds in het vizier. In dat opzicht werd Club duidelijk niet geholpen door Martinez. De bondscoach zorgde ervoor dat de interesse in CDK nóg wat meer toenam. In Italië geloven ze dat AC Milan of Atalanta het supertalent van Club Brugge in de zomer gaat wegplukken.

Dat zou natuurlijk slecht nieuws zijn voor blauw-zwart. Op Jan Breydel hopen ze dat De Ketelaere toch nog even op post blijft. En áls Club zijn diamant verkoopt, dan zal het voor een torenhoog bedrag zijn. Er is nu al sprake van een transfersom boven de 20 miljoen euro.

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  AC Milan  I  Atalanta

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024