Noa Lang zorgt voor flink wat commotie: “Ik vind dat echt onbegrijpelijk”

Noa Lang zorgt voor flink wat commotie: “Ik vind dat echt onbegrijpelijk”
Vrijdag 26 maart 2021 - 07:30   I   door Redactie

Noa Lang (21) heeft zich in een mum van tijd razend populair gemaakt in de Jupiler Pro League. Al heeft de uitblinker van Club Brugge ook flink wat tegenstanders. Kortom: Lang zorgt altijd wel voor wat discussie. Ook in Nederland.

Lang vertoeft dezer dagen bij de U21 van Nederland, waarmee hij actief is op het EK voor beloften. Woensdag kwam de speler van Club Brugge in actie tegen Roemenië, maar hij kon niet voorkomen dat Oranje slechts 1-1 gelijkspeelde.

Fantastisch bij Club

Volgens analist Hans Kraay Jr. werd Lang echter niet goed gebruikt door zijn bondscoach. "Lang doet het werkelijk fantastisch bij Club Brugge, waar hij voornamelijk vanaf links speelt. Volgens kenners is hij nu al 25 miljoen euro waard. Dat Noa bij Oranje nu op rechts moest spelen, vind ik dan ook onbegrijpelijk", klonk het bij ESPN.

Daarnaast gaan er in Nederland ook stemmen op dat Lang eigenlijk al zijn kans had moeten krijgen bij de A-ploeg van Oranje. Bondscoach Frank de Boer nam de Club-sensatie echter niet op in zijn selectie. Voorlopig moet Lang zich dus nog even bewijzen bij de beloften.

TAGS  I  Club Brugge  I  Nederland  I  Ajax

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024