‘Koeman zet alles op alles en wil deze Rode Duivel naar Barcelona halen’

‘Koeman zet alles op alles en wil deze Rode Duivel naar Barcelona halen’
Vrijdag 26 maart 2021 - 18:30   I   door Redactie

Ronald Koeman heeft FC Barcelona weten te overtuigen. De Nederlandse oefenmeester mag ook volgend seizoen aanblijven als T1. En Koeman krijgt ook inspraak in het transferbeleid van Barça.

Koeman is momenteel een verlanglijstje met droomaanwinsten aan het samenstellen. De trainer van Barcelona wil de weldra transfervrije Georginio Wijnaldum (30) overnemen van Liverpool, maar heeft daarnaast ook zijn zinnen gezet op een belangrijke Rode Duivel.

Koeman is overtuigd

Zo melden diverse Spaanse media dat Koeman van plan is om alles op alles te zetten om ook Romelu Lukaku (27) naar Camp Nou te halen. Eerder deze week raakte al bekend dat Barça aan Lukaku aan het snuffelen is. Als het van Koeman afhangt, dan mag de clubleiding de Belgische spits liever vandaag dan morgen vastleggen.

Koeman ziet in Lukaku de geknipte man om de Barcelona-aanval te dragen. De Rode Duivel zou vanaf volgend seizoen een belangrijke rol moeten spelen in de ploeg van Koeman. Barcelona zou 90 miljoen euro veil hebben voor Lukaku. Een bedrag dat - het noodlijdende - Inter in principe over de streep moet trekken.

TAGS  I  Barcelona  I  Inter  I  Rode Duivels  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024