‘Real Madrid is erg onder de indruk en wil sterspeler uit JPL aantrekken’

‘Real Madrid is erg onder de indruk en wil sterspeler uit JPL aantrekken’
Vrijdag 26 maart 2021 - 12:30   I   door Redactie

Van de Jupiler Pro League naar Real Madrid. Het lijkt op het eerste zich een onwerkelijke stap, maar het is niet uitgesloten dat Lukas Nmecha (22) het straks voor elkaar krijgt om de Belgische competitie in te ruilen voor de wereldtop.

Nmecha is momenteel op uitleenbasis actief bij Anderlecht, waar hij zich voor het eerst in zijn nog prille carrière wist door te zetten in een eerste ploeg. Nmecha werd spits nummer 1 bij RSCA en is ondertussen ook één van de belangrijkste spelers in de ploeg van coach Vincent Kompany.

Toch heeft het er alle schijn van dat Nmecha straks andere oorden opzoekt. Real Madrid geraakte gecharmeerd door de Duitser met Engelse wortels en wil actie ondernemen. Volgens Defensa Central wil De Koninklijke Nmecha in de zomer aantrekken.

(Lees verder onder de afbeelding)

Benzema

Real Madrid is op zoek naar een beloftevolle aanvaller die de concurrentie met Karim Benzema moet aangaan en Nmecha past binnen het vooropgestelde profiel. Real denkt dat Nmecha nog veel progressie kan boeken. Dat de spits in de zomer van 2022 einde contract is bij Manchester City, speelt een belangrijke rol in dit dossier.

Real gelooft namelijk dat het Nmecha voor een prikje kan oppikken in Manchester. Dat is niet onlogisch, want bij Man City lijkt de jongeling niet bepaald op veel speelminuten te moeten rekenen.

Slecht nieuws voor RSCA

Voor Anderlecht zijn de ontwikkelingen rond Nmecha alleszins slecht nieuws. De spits nog een seizoen extra lenen van Manchester City lijkt er nu niet meer in te zitten. De Engelsen zullen Nmecha wellicht te gelde maken in de zomer en verkopen aan een kapitaalkrachtige ploeg.

Poll: Vind jij Lukas Nmecha goed genoeg voor Real Madrid?

TAGS  I  Anderlecht  I  Real Madrid  I  Manchester City

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024