Ongelooflijke uitspraak: "Hazard de slechtst trainende speler waar ik ooit mee speelde"

Ongelooflijke uitspraak:
Vrijdag 26 maart 2021 - 15:00   I   door Redactie

Het verhaal van Eden Hazard bij Real Madrid is één woord samen te vatten: blessures. Naar de échte reden daarvoor blijft het gissen. Al doen er allerhande theorieën de ronde.

Eén daarvan is dat Hazard zichzelf op training niet genoeg pijn doet, daardoor onvoldoende basis heeft en daarom voortdurend in blessures hervalt. Dat wordt alvast bevestigd door John Obi Mikel. De Nigeriaan, tegenwoordig bij Stoke City aan de slag, speelde maar liefst elf jaar bij Chelsea en zag dus heel wat (ster)spelers passeren.

Waaronder dus Eden Hazard. Op Stamford Bridge schitterde hij voortdurend, maar op het trainingscomplex was het toch een andere zaak, getuigt Obi Mikel. "Als we trainden, wachtte hij tot we klaar waren", verklaart hij in The Athletic. "Hij is de meest luie speler, maar op zondag was hij altijd de beste speler in de wedstrijd."

"Het was ongelooflijk. Ik heb altijd gezegd dat Hazard één van de meest begaafde spelers is. Hij had alles: snelheid, kracht, vaardigheid, techniek. Hij stond net achter Messi en Cristiano Ronaldo. Maar alleen als hij dat zou willen," vervolgt de 33-jarige middenvelder.

"Helemaal niet zo toegewijd"

En net daar lag volgens Obi Mikel het grote probleem. "Hij is helemaal niet zo toegewijd waardoor hij de allerbeste zou kunnen zijn. Hij traint niet goed, hij is zelfs de slechtst trainende speler waar ik ooit mee heb gespeeld." Een uitspraak die kan tellen. In hoeverre hij overdreven is of niet, daar hebben we met z'n allen het raden naar.

Poll: Is de uitspraak van Obi Mikel overdreven volgens jou?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Chelsea  I  Stoke City

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024