‘Kogel is door de kerk: Zinédine Zidane vertrekt bij Real Madrid’

‘Kogel is door de kerk: Zinédine Zidane vertrekt bij Real Madrid’
Zaterdag 27 maart 2021 - 08:30   I   door Redactie

Er lijkt een einde te komen aan het huwelijk tussen Real Madrid en Zinédine Zidane (48). Club en coach zouden komende zomer zonder elkaar verder door het leven gaan. Dat melden diverse Spaanse bronnen.

Het is niet voor het eerst dat er geruchten zijn over een nakende breuk. Door de wisselvallige prestaties van Real Madrid en de strubbelingen met voorzitter Florentino Perez, werd Zidane al meermaals aan een vertrek gelinkt. Tot op heden bleef Zizou echter altijd op post.

Daar zou nu toch verandering in komen, en dan nog wel op vraag van Zidane zelf. Volgens de laatste geruchten in Spanje zou Zidane straks de nieuwe bondscoach van Frankrijk worden. Hij zou er huidig selectieheer Didier Deschamps opvolgen. Er zou al een mondeling akkoord zijn tussen de Franse Voetbalbond en Zidane.

Deschamps leidde Frankrijk in 2018 dan wel naar de wereldtitel, een onbesproken blad is de bondscoach lang niet in Frankrijk. Straks zou zijn rijk dus uit zijn en zou Zidane hem opvolgen. Bij Real Madrid kijken ze ondertussen dan ook al uit naar de komst van een nieuwe trainer.

TAGS  I  Real Madrid  I  Frankrijk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024