Iederéén wil weten wat er aan de hand is met Jan Mulder: "Dit is er gebeurd"

Iederéén wil weten wat er aan de hand is met Jan Mulder:
Zondag 28 maart 2021 - 09:00   I   door Redactie

De wedstrijd zelf had niet erg veel om het lijf, dus hadden de kijkers tijd met hopen om zich op randzaken te focussen. Zoals bijvoorbeeld het voorhoofd van Jan Mulder.

De Nederlandse analist zat zaterdagavond met een grote pleister op zijn voorhoofd in de VTM-studio. Je kon er niet naast kijken en op sociale media vroegen kijkers zich dan ook af wat er aan de hand was met Mulder.

"Vaccineren in het voorhoofd?"

"In Nederland vaccineren ze in het voorhoofd zo te zien, Jan Mulder?", reageerde iemand op Twitter. "Ze mogen Jan Mulder toch ook geen scheermachine meer in z'n handen geven, hoor", grapte een andere kijker dan weer.

"Mochten we nu nog te weten komen waarom Mulder met die pleister op zijn hoofd zit, dan hebben we toch nog iets om te onthouden voor de tweede helft begint", lazen we verder nog op sociale media.

Zoveel mensen vroegen zich af wat er aan de hand was met Mulder, dat presentator Stef Wauters na afloop van Tsjechië-België uiteindelijk voor duidelijkheid zorgde. "Jan is vanmorgen met zijn hoofd tegen de garagepoort gelopen, mocht u zich dat afvragen", aldus Wauters. Gelukkig dus enkel wat blikschade voor Mulder, en niet meer dan dat.

TAGS  I  Tsjechië  I  Rode Duivels  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024