Club Brugge-fans zijn het kotsbeu en halen uit naar Martinez: "On-waar-schijn-lijk"

Club Brugge-fans zijn het kotsbeu en halen uit naar Martinez:
Zondag 28 maart 2021 - 09:30   I   door Redactie

Roberto Martinez nam voor aanvang van deze interlandbreak opnieuw vier spelers van Club Brugge op in zijn selectie. Speelminuten kreeg het viertal echter niet tegen Wales of Tsjechië. En dat steekt bij de blauw-zwarte aanhang.

De supporters van Club Brugge hadden verwacht dat Martinez tegen Tsjechië op zijn minst één van hun spelers in actie zou laten komen: Charles De Ketelaere. Dat de jongeling in de tribune zat en jongens als Nacer Chadli en Thomas Foket wél speelminuten kregen, kan er bij de fans van blauw-zwart niet in.

"De opstelling van Martinez is om te lachen. Dendoncker en Chadli starten... Durf eens met De Ketelaere te spelen. Ach, we weten wie de chouchou's van Martinez zijn", lezen we onder meer op Twitter.

"Serieus, Martinez?!"

Daar blijft het niet bij. "Chadli raakt geen bal goed, Foket mag invallen en De Ketelaere zit in de tribune. Serieus, Martinez?!", reageert een andere kwade fan.

"Chadli is compleet inactief bij zijn ploeg, terwijl gasten als Doku en De Ketelaere geen minuten krijgen. De Ketelaere zit zelfs in de tribune. On-waar-schijn-lijk", krijgt Martinez verder nóg een veeg uit de pan.

Poll: Vind jij dat De Ketelaere minuten had moeten krijgen tegen Tsjechië?

TAGS  I  Tsjechië  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024