Verrassend: 'Roberto Martinez grijpt keihard in bij Rode Duivels'

Verrassend: 'Roberto Martinez grijpt keihard in bij Rode Duivels'
Zondag 28 maart 2021 - 17:00   I   door Redactie

Het gelijkspel in en tegen Tsjechië is aangekomen bij de Rode Duivels. Onze nationale ploeg werd met beide voetjes op de grond gezet. Bondscoach Roberto Martinez is van plan om meteen in te grijpen.

Het puntenverlies tegen Tsjechië zal niet zonder gevolgen blijven. Martinez lijkt van plan om zijn elftal grondig door elkaar te schudden. Vooral in het aanvallende compartiment moeten enkele spelers zich zorgen maken over hun plaats.

De kans is groot dat jongens als Dries Mertens en Nacer Chadli uit de ploeg verdwijnen, zo melden Nederlandstalige en Franstalige kranten en bronnen. Normaal gezien laat Martinez niet zo makkelijk spelers vallen na een mindere match, maar over de prestatie tegen Tsjechië was hij allesbehalve gelukkig.

Frisse elementen

“Het is duidelijk dat we wat frisse elementen nodig hebben. Daarom ga ik voor andere spelers kiezen", tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van de bondscoach. "Het is nu nog vroeg om te zeggen hoe of wie maar het zal vooral in het offensieve compartiment zijn", besloot Martinez.

Poll: Vind jij dit een goede beslissing van Martinez?

TAGS  I  Tsjechië  I  Rode Duivels  I  Wit-Rusland

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024