‘Real Madrid verkoopt Hazard en 5 sterren om Mbappé én Haaland aan te trekken’

‘Real Madrid verkoopt Hazard en 5 sterren om Mbappé én Haaland aan te trekken’
Maandag 29 maart 2021 - 08:00   I   door Redactie

Real Madrid broedt op een waanzinnig plan. De Madrileense grootmacht is van plan om zich deze zomer te versterken met Erling Haaland (20) én Kylian Mbappé (22). Iets wat slecht nieuws is voor Eden Hazard (30).

Mundo Deportivo meldt dat Real-voorzitter Florentino Perez met de grove borstel door de huidige selectie gaat gaan. Niet alleen Eden Hazard, maar ook Gareth Bale moet absoluut vertrekken. De twee grootverdieners brachten of brengen te weinig en moeten op zoek naar een nieuwe werkgever.

Verder moeten ook Sergio Ramos (einde contract), Raphael Varane, Isco en Marcelo opkrassen. Ook zij zullen volgend seizoen niet meer bij Real Madrid spelen. Er moet en zal een nieuwe wind waaien in Santiago Bernabéu.

Belachelijk ambitieus

Met het geld dat Real vrijmaakt door de grote namen te verkopen en het aanzienlijke transferbudget dat voorhanden is, wil het vervolgens keihard toeslaan op de transfermarkt. Het lijkt misschien belachelijk ambitieus, maar Real Madrid wil zowel Haaland als Mbappé aantrekken.

Voorziter Perez zal in de komende weken en maanden alles op alles zetten om de twee (rijzende) sterren te overtuigen. Hoe dan ook zal Real serieus moeten dokken om Haaland en Mbappé in te lijven. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Denk jij dat het plan van Real Madrid zal slagen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Borussia Dortmund  I  PSG

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024