Wieler24 gelanceerd: Volg alles van de koers vanop de eerste rij

Wieler24 gelanceerd: Volg alles van de koers vanop de eerste rij
Maandag 29 maart 2021 - 07:50   I   door Redactie

Ben jij fan van de koers en wil jij álles weten over de prestaties van jouw wielerhelden? Of ben je geen wielerfreak, maar wil je toch op de hoogte blijven? Surf vanaf nu dan snel naar www.wieler24.be

Vlaanderen ademt wielrennen. Zeker in deze periode. Zal Wout van Aert na zijn zege in Gent-Wevelgem ook schitteren in de Ronde Van Vlaanderen? En is Mathieu van der Poel sterk genoeg om opnieuw een millimetersprint naar zijn hand te zetten.

Dat kom je bij ons te weten. In navolging van Voetbal24 lanceert ons bedrijf Rabona nu immers ook Wieler24. Dé wielersite die je moet volgen als je wil mee zijn. Van de rivaliteit tussen Van Aert en Van der Poel over de rehabilitatie van Peter Sagan tot de revalidatie van Remco Evenepoel. 

Dat en nog veel meer. Want straks komen er ook nog de Tour, de Giro, de Vuelta en het WK aan. Bij Wieler24 houden we je 365 dagen per jaar en 24 uur per dag up to date over alle wielernieuws. 

Op, maar ook naast de fiets. Want als Sarah van Aert haar Wout op een wolk zet met de geboorte van zoontje Georges, dan hoor jij dat te weten. Omdat wielrennen fun en entertainment is. En wij bij Rabona vinden dat jij dat verdient, zeker in deze tijden. Tot bij Wieler24.

TAGS  I  Sport

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024