Lang houdt zich niet in: "Vinden ze het vervelend als ik er over begin? Nou..."

Lang houdt zich niet in:
Maandag 29 maart 2021 - 10:00   I   door Redactie

Nu hij op het beloften-EK met Jong Oranje een blessure opgelopen heeft staat Noa Lang ook bij Club Brugge even aan de kant. Maar dat wil niet zeggen dat hij nu ongelukkig rondloopt.

Want daarvoor is zijn herwonnen plezier als voetballer te groot. En is zijn transformatie van bankzitter bij Ajax naar vaste waarde bij Club Brugge te belangrijk geweest. "Misschien zijn er mensen die denken dat ik destijds bij Ajax alles stil had moeten ondergaan", zegt hij in een interview met Het Laatste Nieuws vóór zijn blessure.

"Dat ik had moeten accepteren dat ik geen kans meer kreeg. Maar zo zit ik niet elkaar. Dan heb ik een grote mond. Ja, ik heb me toen laten horen. Nee, het was geen vlucht naar Brugge want ik kon vier jaar bijtekenen in Amsterdam."

En dat herhalen vindt hij maar normaal. "Vinden ze het bij Ajax vervelend als ik er steeds over begin? Nou... Er wordt en werd in interviews naar gevraagd. Dan geef ik antwoord. Maar misschien is het moment wel aangebroken dat ik het allemaal moet laten rusten."

"Zeker geen stap terug"

Want hij wil vooral genieten nu. "Ik zit bij een geweldige club met geweldige mensen. Van de bank bij Ajax naar de basis bij Club Brugge, dat is zeker geen stap terug. Ik ben gelukkig in België, laten we vooruit kijken.” 

Poll: Moet Lang stoppen met praten over Ajax?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024