'KRC Genk is Maarten Vandevoordt komende zomer alweer kwijt'

'KRC Genk is Maarten Vandevoordt komende zomer alweer kwijt'
Maandag 29 maart 2021 - 18:30   I   door Redactie

KRC Genk koos er enkele maanden geleden resoluut voor om Danny Vukovic aan de kant te schuiven en voluit voor Maarten Vandevoordt als eerste doelman te gaan. Daar zijn nu al de neveneffecten van te zien.

Want zo is de pas 19-jarige doelman in het vizier gekomen van heel wat Europese clubs. En niet van de minste. Zo maken Engelse media gewag van interesse van Liverpool, Spaanse media van interesse van Real Madrid en Italiaanse media van interesse van Milan en AS Roma

Met name Milan zou de forcing willen voeren voor Vandevoordt. In die zin dat de ploeg van onze landgenoot en Rode Duivel Alexis Saelemaekers de nummer één van KRC Genk komende zomer al zou willen binnenhalen. 

Net omdat ze zo tevreden zijn over de ontwikkeling en de prestaties van de ook nog altijd maar 21-jarige Saelemaekers. En natuurlijk omdat de Italiaanse topclub op zoek is naar een eventuele vervanger voor Gianluigi Donnarumma, wiens contract eind juni afloopt.

Voor de juiste prijs

De grote vraag is natuurlijk of KRC Genk bereid is om zijn talentvolle keeper, op wie het de komende jaren fel rekent, nu al te laten gaan. In principe is het antwoord altijd neen, maar voor de juiste prijs is iedereen te koop.

Dus ook Maarten Vandevoordt. En Milan - dat zich straks gewoon gaat plaatsen voor de Champions League - blijft natuurlijk gewoon een kapitaalkrachtige club.

Poll: Speelt Vandevoordt volgend jaar nog bij KRC Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  Milan  I  Real Madrid  I  Liverpool  I  AS Roma

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024