'José Izquierdo staat opnieuw stap dichter bij terugkeer naar Club Brugge'

'José Izquierdo staat opnieuw stap dichter bij terugkeer naar Club Brugge'
Maandag 29 maart 2021 - 20:00   I   door Redactie

De terugkeer van Nabil Dirar (35) is voor Club Brugge tot nog toe geen succes gebleken, maar dat weerhoudt blauw-zwart er niet van straks een gelijkaardig truukje uit te halen. Straffer weliswaar.

Want volgens Colombiaanse bronnen staat José Izquierdo héél dicht bij een terugkeer naar de club waar hij naam en faam maakte. De 28-jarige flankaanvaller was meer dan een jaar buiten strijd met een zware knieblessure en is straks einde contract bij Brighton.

Dat betekent meteen ook dat hij komende zomer een vrije speler is. 'Joske' zoekt nu een vertrouwde omgeving waar hij zijn carrière kan herlanceren. Britse media bevestigden eerder al dat hij aan de slag kon in de Jupiler Pro League. Naast AA Gent toonden ook Antwerp en Anderlecht interesse in de flankaanvaller.

Zelf zag hij een overstap naar paars-wit vanwege zijn Brugse verleden echter niet zitten. Een terugkeer naar Club Brugge, waar Izquierdo onder meer de Gouden Schoen won, uiteraard wel. En omgekeerd ook.

Prestatiegericht contract

Vooral omdat blauw-zwart geen transfersom moet betalen voor zijn gewezen sterspeler. Bovendien zou er gezien zijn recent blessureverleden met een prestatiegericht contract kunnen gewerkt worden. Een deal die beide partijen tevreden zou stellen.

Poll: Is het een goede zet van Club Brugge om Izquierdo terug te halen?

TAGS  I  Brighton  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Antwerp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024