Nmecha brengt Duitsland in vervoering: "Hij is beter dan Haaland" (VIDEO)

Nmecha brengt Duitsland in vervoering:
Maandag 29 maart 2021 - 22:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht weten ze al langer dat hij de goal weet staan, maar nu heeft ook Duitsland Lucas Nmecha ontdekt. In zoverre dat ze hem een (hele) grote toekomst voorspellen.

Dinsdagavond speelt hij met Jong Duitsland nog de derde en laatste groepsmatch op het EK U21 tegen Jong Roemenië, maar nu al kan het toernooi van Lucas Nmecha niet meer stuk.

In twee matchen waarin hij ook telkens scoorde, heeft de aanvaller zo'n indruk gemaakt dat niemand gelooft dat hij volgend seizoen nog bij Anderlecht speelt. Zowel bloedserieuze analisten op televisie als speelse voetballiefhebbers op sociale media zijn het erover eens dat de huurling van Manchester City hogerop mee kan.

In eerste instantie in de Premier League bij zijn moederclub, maar ook voor de nationale ploeg. Niet langer de beloften, maar wel bij de Mannschaft. Enkele fans schatten hem zelfs hoger in dan Erling Haaland. Met enige zin voor overdrijving uiteraard, maar het toont wel de stijgende interesse aan.

Anderlecht niet zo blij

Als compliment kan dat tellen, al kunnen we ons voorstellen dat ze daar bij Anderlecht helemaal niet zo blij mee zijn. Paars-wit beschikt immers niet over een aankoopoptie en ziet zo de kans om zijn spits nog een seizoen langer te huren van Manchester City met de gespeelde minuut slinken.

Poll: Is Nmecha goed genoeg om ooit voor de Mannschaft uit te komen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  Jong Duitsland

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022