Antwerp wil Club Brugge aanvallen en Belgische toptransfer afronden

Antwerp wil Club Brugge aanvallen en Belgische toptransfer afronden
Dinsdag 30 maart 2021 - 12:00   I   door Redactie

Royal Antwerp FC wil de komende jaren de strijd aangaan met Club Brugge. De oudste club van het land wil zich daarom deze zomer flink laten gelden op de transfermarkt.

Zo zou Antwerp van plan zijn om zich straks te versterken met niemand minder dan Björn Engels. De 26-jarige verdediger zit al een heel seizoen lang op een zijspoor bij Aston Villa en mag er vertrekken.

In de winter stond Engels al eens dicht bij een terugkeer naar de Jupiler Pro League. Club Brugge snuffelde aan zijn jeugdproduct, Antwerp stak eveneens zijn licht op bij de speler. Tot een transfer kwam het toen echter niet.

Achter de schermen doet Antwerp er nu alles aan om Engels naar de Bosuil te lokken. Afwachten of dat ook effectief zal lukken. Engels heeft een blauw-zwart hart en een overgang naar Antwerp ligt toch gevoelig.

Vraagprijs

Bij The Great Old hopen ze Engels snel over de streep te trekken. Een aantrekkelijk loon zou de verdediger moeten kunnen overtuigen. Hoeveel Aston Villa wil vangen voor zijn overbodige speler, is nog niet duidelijk. Al zouden de Engelsen niet al te moeilijk doen.

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Aston Villa

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024