KRC Genk laat Maarten Vandevoordt vertrekken voor enorm hoge transfersom

KRC Genk laat Maarten Vandevoordt vertrekken voor enorm hoge transfersom
Dinsdag 30 maart 2021 - 19:00   I   door Redactie

Maarten Vandevoordt werd in februari de vaste eerste doelman van KRC Genk. Sinds de nog steeds maar 19-jarige Vandevoordt het vertrouwen krijgt, liet hij zich al geregeld opmerken met prima parades. Iets wat niet zonder gevolgen blijft.

Het is Europese topclubs ondertussen wel al opgevallen dat Vandevoordt een topkeeper in wording is. Liverpool, AC Milan, AS Roma én Real Madrid hebben het supertalent van KRC Genk nu al in het vizier. Milan zou Vandevoordt in het tussenseizoen zelfs al willen aantrekken.

Jackpot?

Bij Genk hopen ze dat Vandevoordt nog niet meteen vertrekt. De doelman maakt deel uit van de plannen voor de komende jaren. Hem verliezen zou dan ook erg vervelend zijn voor de Limburgse formatie.

Al valt in en rond de Luminus Arena ondertussen wel al te horen dat Vandevoordt kan vertrekken als er een waanzinnige transfersom geboden wordt. KRC Genk zou een transfersom van minstens 15 miljoen euro, met daarnaast eventueel nog bonussen, in het hoofd hebben.

(Lees verder onder de afbeelding)

Courtois

Een aanzienlijk bedrag voor een jonge doelman die nog geen twintig wedstrijden op het hoogste niveau heeft gespeeld, dat is zeker. De clubleiding verwijst echter graag naar ene Thibaut Courtois. Die vertrok in 2012 voor bijna 9 miljoen van Genk naar Chelsea.

De markt is er sindsdien enkel en alleen op vooruitgegaan. Bij Genk maken ze zich dan ook sterk dat de vraagprijs voor Vandevoordt gerechtvaardigd is. Al kan het ook een manier zijn om geïnteresseerde clubs af te schrikken. Wie zal het zeggen.

Poll: Denk jij dat Vandevoordt de absolute top gaat bereiken?

TAGS  I  KRC Genk  I  AC Milan  I  Real Madrid  I  Liverpool  I  AS Roma  I  Chelsea

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024