Club Brugge en Anderlecht absoluut niet te spreken over Roberto Martinez

Club Brugge en Anderlecht absoluut niet te spreken over Roberto Martinez
Dinsdag 30 maart 2021 - 17:30   I   door Redactie

De interlandbreak is bijna achter de rug. In principe moet bondscoach Roberto Martinez opnieuw een iets beter beeld hebben over zijn spelers en een stap dichter bij zijn definitieve EK-selectie staan.

Net als tijdens de voorbije interlandbreaks, opteerde Martinez voor een ruime selectie. Meer dan dertig spelers moesten zich melden in Tubeke. Onder hen ook spelers van Club Brugge en Anderlecht. Al zijn beide ploegen niet opgezet met het feit dat Martinez hun spelers links liet liggen.

Tribuneklanten

Zowel tegen Wales als tegen Tsjechië maakte geen enkele speler van Club Brugge of Anderlecht minuten bij de nationale ploeg. Sterker zelfs: Charles De Ketelaere, Yari Verschaeren en Albert Sambi Lokonga zaten tot twee maal toe in de tribune. En dat stoort Club en RSCA mateloos.

Hoewel ze bij beide ploegen trots zijn dat hun spelers het tot bij de Rode Duivels hebben geschopt, vragen ze zich wel af waarom hun jongens zich per se bij de nationale ploeg moesten melden. Jongens als De Ketelaere en Verschaeren hadden er baat bij gehad om nu bij hun club te trainen.

Martinez doet echter zijn eigen zin. Hij benadrukte al meermaals dat hij het absoluut nodig acht om terug te kunnen vallen op een grote kern. Dat vindt de bondscoach vooral belangrijk om zijn trainingen in optimale omstandigheden te laten plaatsvinden. Nogmaals: bij Club Brugge en Anderlecht vinden ze het maar niets...

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024