‘Transfervrije Agüero trekt streep door Barcelona en tekent bij deze topclub’

‘Transfervrije Agüero trekt streep door Barcelona en tekent bij deze topclub’
Woensdag 31 maart 2021 - 08:30   I   door Redactie

Sergio Agüero (32) trekt aan het einde van dit seizoen de deur bij Manchester City achter zich dicht. De Argentijnse spits kreeg geen nieuw contract en zal straks dus als transfervrije speler bij een andere ploeg tekenen.

De strijd om Agüero is alleszins al losgebarsten. Barcelona, Juventus en Paris Saint-Germain zouden de goalgetter maar wat graag willen inlijven. Barcelona leek in poleposition te liggen om Agüero aan te trekken, maar niets is minder waar.

Koeman zegt 'neen'

Barça-trainer Ronald Koeman zou maar weinig voelen voor de komst van Agüero en dat heeft de aanvaller danig afgeschrikt. Nu duidelijk is dat de coach niet op hem zit te wachten, heeft Agüero dan ook beslist om niet in Camp Nou te tekenen. Hij zal straks dus niet samenspelen met zijn boezemvriend Lionel Messi.

Volgens Britse en Franse media gaat Agüero zijn carrière vervolgen bij PSG. De Parijse grootmacht heeft Agüero een niet te weigeren voorstel gedaan en daar wil de spits op ingaan. Als iedereen op post blijft bij PSG, zou Agüero er volgend seizoen een aanvalstrio kunnen vormen met Neymar en Kylian Mbappé.

TAGS  I  Barcelona  I  PSG  I  Juventus  I  Manchester City

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024