Knalprestatie breekt Club Brugge zuur op: Vanaken maakt toptransfer

Knalprestatie breekt Club Brugge zuur op: Vanaken maakt toptransfer
Woensdag 31 maart 2021 - 12:30   I   door Redactie

Dinsdagavond heeft heel België nog eens kunnen zien wat ze bij Club Brugge al veel langer weten. Als Hans Vanaken top is, dan kan hij met de allerbesten mee.

Niet alleen heel België, ook de rest van Europa kreeg nog eens de bevestiging van het enorme talent van Vanaken. En het ziet ernaar uit dat dat nu zware gevolgen zal hebben voor Club Brugge

Bronnen melden immers dat zijn uitmuntende prestatie tegen Wit-Rusland met twee doelpunten en een assist bij verschillende Engelse clubs de doorslag gegeven heeft om werk te maken van een transfer komende zomer.

Vorige zomer trok West Ham United nog fel aan de mouw van Vanaken. De Limburger was gecharmeerd en voelde net als zijn vrouw wel wat voor een verhuis naar Londen. Club Brugge wist Vanaken echter te overtuigen met een nieuw - en dik - contract.

Laatste seizoen

Maar nu hij zich na een ietwat minder seizoen niet meer zo geapprecieerd voelt in België zou de aanvallende middenvelder een stuk meer open staan voor een vertrek. Dus als die Engelse clubs straks komen aankloppen, zou dit het laatste seizoen zijn voor Vanaken in Brugge.

Diezelfde bronnen melden overigens dat er geen twijfel over bestaat dat het straks ook effectief tot een transfer komt. Vooral omdat de Premier League-clubs bereid zijn om de gevraagde transfersom op tafel te leggen.

20 miljoen euro geen obstakel

Zelfs als blauw-zwart 20 miljoen euro zou vragen zou dat geen obstakel vormen. Club Brugge lijkt dus opnieuw een financiële klapper te gaan maken. Aan de andere kant zou het ook een sportieve aderlating zijn. Afwachten hoe dat opgelost wordt.

Poll: Speelt Vanaken volgend seizoen nog bij Club Brugge?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Wales  I  Tsjechië  I  Wit-Rusland  I  Club Brugge  I  West Ham United

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024