'Michel Vlap staat voor verrassende terugkeer naar Jupiler Pro League'

'Michel Vlap staat voor verrassende terugkeer naar Jupiler Pro League'
Woensdag 31 maart 2021 - 19:00   I   door Redactie

Anderlecht gooide tijdens de wintermercato een hel rist overbodige en dure spelers overboord. Daarbij ook Michel Vlap, maar nu zou de Nederlandse middenvelder een opmerkelijke comeback maken.

Vlap trok naar Duitsland, meerbepaald naar Arminia Bielefeld, dat onderin de Bundesliga bengelt. Met wisselend succes, want na een knalstart waarin hij onder meer scoorde tegen Bayern München, zit een vaste basisplaats er voor de middenvelder voorlopig nog niet echt in.

Een streep door de rekening van Anderlecht, dat erop rekende dat Vlap zichzelf de markt zou inprijzen, om hem zo met winst te kunnen doorverkopen. Tenslotte betaalde paars-wit zo'n anderhalf jaar geleden zeven miljoen euro aan Heerenveen. En in het Lotto Park was zijn verhaal toch definitief over.

Of toch niet? Want volgens RTBF zou Vincent Kompany - met wie Vlap niet echt een goede relatie had - de huurling nog niet opgegeven hebben. De Waalse openbare zender meent verrassend dat de Nederlander na zijn terugkeer uit Duitsland komende zomer wellicht niet opnieuw zal worden uitgeleend.

Steunpilaar

Maar dus wel een nieuwe kans zou krijgen bij de recordkampioen. Vlap, die nog vastligt tot medio 2024, zou gezien worden als een steunpilaar die deel zou uitmaken van de heropbouw van de club. Eerst zien en dan geloven, zouden we zo zeggen.

Poll: Zie jij Vlap volgend seizoen Anderlecht mee naar de top helpen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Heerenveen  I  Arminia Bielefeld

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024