Club Brugge kan Mignolet voor érg hoge transfersom verkopen

Club Brugge kan Mignolet voor érg hoge transfersom verkopen
Donderdag 01 april 2021 - 11:00   I   door Redactie

Simon Mignolet (33) heeft met zijn sterke prestaties bij club en land opnieuw buitenlandse interesse naar zich toegezogen. Bij Club Brugge moeten ze dus rekening houden met een mogelijk vertrek van hun eerste doelman.

Bij Premier League-ploegen die op zoek zijn naar een nieuwe keeper, is de naam van Mignolet nooit ver weg. Met het oog op volgend seizoen denken enkele Engelse ploegen aan de doelman van Club Brugge. Bij blauw-zwart zien ze Mignolet liever niet vertrekken, maar alles hangt af van de speler zelf.

Club in sterke positie

Als Mignolet op zijn 33ste nog één keer een buitenlands avontuur wil aangaan, dan zal Club Brugge wel moeten meewerken aan een transfer. Gelukkig zitten Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert dan wel een in een sterke positie aan de onderhandelingstafel.

Mignolet ligt nog tot de zomer van 2025 onder contract bij Club Brugge en kan dus niet zomaar vertrekken. De marktwaarde van Mignolet bedraagt momenteel 9 miljoen euro, wat betekent dat Club zijn Rode Duivel voor een aanzienlijke transfersom kan verkopen.

Blauw-zwart zal minimum 10 miljoen eisen als een geïnteresseerde ploeg zich straks meldt. Al was het maar om die ploeg in kwestie meteen af te schrikken en Mignolet toch maar in Brugge te houden.

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024