‘Club Brugge wil tot 15 miljoen neertellen voor opvolger van Ruud Vormer’

‘Club Brugge wil tot 15 miljoen neertellen voor opvolger van Ruud Vormer’
Donderdag 01 april 2021 - 13:00   I   door Redactie

Club Brugge zou van plan zijn om in de zomer uit te pakken met een heuse toptransfer. De Belgische landskampioen heeft zijn zinnen gezet op Joey Veerman (22) en is bereid om fors te investeren in de speler van Heerenveen.

Veerman is al sinds vorig seizoen één van de belangrijkste spelers bij Heerenveen. Tijdens de voorbije transferperiodes werd de middenvelder steevast genoemd bij Club Brugge. Blauw-zwart monitort de situatie van Veerman dus al een tijdje en zou nu ook graag zijn slag willen slaan.

Opvolger van Vormer?

Volgens verschillende Nederlandse bronnen ziet Club Brugge in de 22-jarige Veerman de gedoodverfde opvolger van Ruud Vormer. De 32-jarige aanvoerder van Club wordt er uiteraard niet jonger op. Bij blauw-zwart maakt men dan ook werk van een waardige opvolger.

Veerman past in het vooropgestelde profiel en zou een serieuze aanwinst kunnen zijn voor de huidige ploeg van coach Philippe Clement. Dat blijkt ook uit het bedrag dat Club Brugge veil heeft voor Veerman. Volgens de bewuste bronnen zouden de Bruggelingen tot 15 miljoen euro willen neertellen voor de uitblinker van Heerenveen.

Of Club ook daadwerkelijk zo'n stevig bedrag gaat betalen voor Veerman, moet nog blijken. Wellicht hoopt de Belgische landskampioen nog steeds dat het Veerman voor een lager bedrag kan oppikken in Friesland. Ter vergelijking: Heerenveen betaalde in de zomer van 2019 amper 550.000 euro voor de middenvelder.

Poll: Vind jij dat Club Brugge al een opvolger voor Vormer moet aantrekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Heerenveen

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024