‘Nacer Chadli staat voor verrassende transfer naar Jupiler Pro League’

‘Nacer Chadli staat voor verrassende transfer naar Jupiler Pro League’
Donderdag 01 april 2021 - 12:30   I   door Redactie

Nacer Chadli (31) gaat door een ontzettend moeilijk seizoen. Chadli verkaste op het einde van de zomermercato naar de Turkse landskampioen Basaksehir, maar aan die overstap beleefde de Rode Duivel nog maar weinig plezier.

Verschillende blessures zorgden ervoor dat Chadli zich tot dusver nog steeds niet kon doorzetten bij zijn huidige werkgever. Onze landgenoot verscheen dit seizoen amper acht keer aan de aftrap bij Basaksehir. De bazen van de club verliezen stilaan hun geduld met Chadli, toch één van de topaankopen.

Terugkeer naar JPL

Er doen in Turkse media zelfs al geruchten de ronde dat Chadli komende zomer alweer vertrekt bij Basaksehir. Na een kwakkelseizoen zou de clubleiding niet meer in de Rode Duivel geloven. Het maakt zelfs dat Chadli voor een terugkeer naar de Jupiler Pro League zou staan.

Chadli wil vooral opnieuw aan spelen toekomen en zegt niet op voorhand ‘neen’ tegen een terugkeer naar België. Vorige zomer kon Chadli rekenen op serieuze interesse van Anderlecht, Club Brugge en Antwerp. Die laatste ploeg zou ook nu aan Chadli snuffelen. Luciano D’Onofrio denkt de vleugelspeler te overtuigen om bij Antwerp te tekenen.

Poll: Bij welke Belgische club past Chadli het best volgens jou?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  Basaksehir

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024