Opnieuw jackpot voor Club Brugge: 'Toptransfer van 24 miljoen op komst'

Opnieuw jackpot voor Club Brugge: 'Toptransfer van 24 miljoen op komst'
Donderdag 01 april 2021 - 20:00   I   door Redactie

Het heeft er alle schijn van dat Club Brugge in het tussenseizoen nog maar eens flink zal cashen. Niet Noa Lang (21), maar wel Odilon Kossounou (20) zal in eerste instantie voor de nodige miljoenen op de blauw-zwarte bankrekening zorgen.

Na het jaar van de bevestiging is Kossounou grof wild op de transfermarkt. Tal van teams uit grotere competities azen op de Ivoriaanse verdediger van Club Brugge. Denk maar aan AC Milan, Inter, Arsenal en Wolverhampton. Die ploegen willen ook ver gaan voor de smaakmaker van blauw-zwart.

En dat is volgens Ruik Sports maar normaal ook. Het medium meldt dat Club Brugge er mag van uitgaan dat het Kossounou straks voor een bedrag van zomaar eventjes 24 miljoen euro zal kunnen verkopen. Een daverende som, en dat voor een verdediger van amper twintig.

Club in sterke positie

Bij Club Brugge zullen ze het graag lezen. De interesse in Kossounou groeit elke dag, maar de regerende landskampioen zit wel in een sterke positie om te onderhandelen. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert wilden Kossounou sowieso al niet laten gaan voor minder dan 20 miljoen.

Poll: Vind jij dat Kossounou 24 miljoen euro waard is?

TAGS  I  Club Brugge  I  AC Milan  I  Inter  I  Arsenal  I  Wolverhampton

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024