Club Brugge staat machteloos: 'Hij vertrekt deze zomer voor recordbedrag’

Club Brugge staat machteloos: 'Hij vertrekt deze zomer voor recordbedrag’
Vrijdag 02 april 2021 - 07:30   I   door Redactie

Of ze het nu willen of niet, bij Club Brugge maken ze best al werk van de opvolging. Het ziet er namelijk hoe langer hoe meer naar uit dat blauw-zwart na dit seizoen verder moet zonder goudklompje Charles De Ketelaere (20).

De Ketelaere is één van de rijzende sterren bij Club Brugge. Getalenteerd, technisch sterk, een goede dribbelaar, gedreven, polyvalent en nuchter: CDK is het allemaal. De ideale schoonzoon, quoi.

Moeders zouden hun dochter graag met De Ketelaere naar huis zien komen, de bazen van Europese topclubs hopen dan weer dat hun technisch directeur de aanvallende middenvelder aan de haak kan slaan. Charles is gewild, al zeker in Italië.

 

Italiaanse bronnen melden dat Club Brugge zijn toptalent in het tussenseizoen gaat verliezen. Atalanta houdt De Ketelaere al sinds vorig seizoen in het oog, maar het zou uiteindelijk AC Milan zijn dat met de beloftevolle Rode Duivel gaat lopen.

Recordbedrag

In Italië klinkt het dat AC Milan een bedrag van meer dan 25 (!) miljoen euro gaat betalen voor De Ketelaere. Voor Club Brugge zou het meteen om de duurste uitgaande transfer uit de clubgeschiedenis gaan.

Poll: Vind jij dat Charles De Ketelaere klaar is voor een transfer naar het buitenland?

TAGS  I  Club Brugge  I  AC Milan  I  Atalanta

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024