‘Pep Guardiola schokt Manchester City en vertrekt naar déze club’

‘Pep Guardiola schokt Manchester City en vertrekt naar déze club’
Vrijdag 02 april 2021 - 17:30   I   door Redactie

Een nieuwe landstitel of niet, een eindzege in de Champions League of niet... Pep Guardiola zou nu al beslist hebben om Manchester City na afloop van het huidige seizoen te verlaten. De Spaanse oefenmeester is toe aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière.

Volgens diverse Italiaanse media zal Guardiola straks aan de slag gaan bij Juventus. De Spanjaard zou in Turijn de fel geplaagde Andrea Pirlo opvolgen. Die lijkt met Juve naast de landstitel te grijpen en zou daardoor ook meteen moeten opkrassen.

Juventus wil een toptrainer met naam en faam aanstellen en is uitgekomen bij Guardiola. De huidige trainer van Manchester City zou zelfs al een mondeling akkoord hebben met de clubleiding van De Oude Dame. Een klap voor Man City, dat nu dus op zoek moet naar een opvolger.

Derde titel én Champions League als afscheidscadeau?

Guardiola staat sinds de zomer van 2016 aan het roer bij Manchester City. De Spaanse succestrainer leidde Man City al naar twee landstitels en is nu goed op weg om de club een derde kampioenentrofee te bezorgen. Verder kunnen Guardiola en de zijnen ook de Champions League nog winnen.

TAGS  I  Manchester City  I  Juventus

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024