Vercauteren grijpt vlak voor clash met Anderlecht drastisch in bij Antwerp

Vercauteren grijpt vlak voor clash met Anderlecht drastisch in bij Antwerp
Vrijdag 02 april 2021 - 19:00   I   door Redactie

Op Paasmaandag krijgt Antwerp het Anderlecht van Vincent Kompany over de vloer op de Bosuil. Een duel dat bij veel fans duidelijk omcirkeld staat in de agenda. In aanloop naar de topper heeft Frank Vercauteren ook fors ingegrepen.

Zo heeft Vercauteren Alireza Beiranvand én Jean Butez officieel gedegradeerd tot reservedoelmannen. Ortwin De Wolf, die tegen Club Brugge al in doel stond, is de nieuwe nummer 1 van The Great Old. Op zijn persconferentie in aanloop naar Antwerp-Anderlecht gaf Vercauteren toelichting bij zijn beslissing. 

"Het is simpel"

"We hebben drie goeie keepers. Maar op dit moment moet ik geen keuze maken, want het is simpel: wie goed speelt, blijft staan", aldus Vercauteren bij Het Nieuwsblad. "De tijd van certitudes is voorbij. Als je drie à vier weken niet hebt kunnen spelen, moet je er maar voor zorgen dat je er terug inkomt", kregen Butez en Beiranvand nog een stevige waarschuwing.

De Wolf staat dus ook tegen Anderlecht tussen de palen. De 23-jarige goalie kwam tijdens de voorbije transferperiode op uitleenbasis over van Eupen. Na een aarzelende start is De Wolf nu goed bezig om zich door te zetten op de Bosuil. Of hij na dit seizoen op post blijft, is wel nog niet zeker.

Poll: Vind jij De Wolf goed genoeg om nummer 1 van Antwerp te zijn?

TAGS  I  Antwerp  I  Eupen  I  Club Brugge  I  Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024