Belgische topclub wil stunten en Michel Preud'homme aanstellen

Belgische topclub wil stunten en Michel Preud'homme aanstellen
Zaterdag 03 april 2021 - 07:00   I   door Redactie

Michel Preud'homme (62) geniet momenteel van zijn trainerspensioen. Toch is het niet uitgesloten dat de Luikenaar straks nog een comeback maakt in de voetbalwereld. Niet alleen de nationale ploeg van Congo, maar ook een Belgische topclub trekt aan de mouw van MPH.

Preud'homme is gecharmeerd door de interesse van de Congolese Voetbalbond. MPH wikt en weegt zijn opties en het is bijgevolg niet uitgesloten dat hij straks terugkeert als trainer. En wie weet is het zelfs in de Jupiler Pro League.

D'Onofrio droomt

Zo maakt ook Antwerp opnieuw jacht op Preud'homme. Als de succescoach dan toch wil terugkeren, wil Luciano D'Onofrio er nog eens alles aan doen om zijn goede kennis naar de Bosuil te lokken. Met een interessant project en een dito financieel voorstel.

Bij Antwerp moet men rekening houden met een vertrek van Frank Vercauteren. Het contract van de huidige T1 loopt na dit seizoen af. Omwille van familiale redenen keert Vercauteren dan mogelijk al terug naar Rusland, waar zijn gezin verblijft.

Als Antwerp op zoek is naar een nieuwe coach, dan durft de naam van Preud'homme al eens te vallen. Ook nu dus. De vorige keren bedankte de Luikenaar steevast vriendelijk. Nu hoopt D'Onofrio dat hij Preud'homme toch kan overtuigen. Al wordt dat niet simpel.

Poll: Vind jij dat Preud'homme bij Antwerp aan de slag moet gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Standard  I  Congo  I  Antwerp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024