Rampzalig nieuws voor Club Brugge en Bart Verhaeghe

Rampzalig nieuws voor Club Brugge en Bart Verhaeghe
Zaterdag 03 april 2021 - 07:30   I   door Redactie

Een nieuwe mokerslag voor Club Brugge. De Belgische landskampioen wil liever vandaag dan morgen aan de bouw van een nieuw stadion beginnen, maar moet zijn plannen wellicht nóg maar eens terug in de koelkast steken.

Stadsgenoot Cercle Brugge ligt dwars en dat doet het stadiondossier van Club voor de zoveelste keer vertraging oplopen. "Het is simpel. Eén ding blijven we herhalen. We gaan niet meewerken aan een tussenoplossing zonder een definitieve eindoplossing voor Cercle", benadrukt Cercle-voorzitter Vincent Goemaere in Krant van West-Vlaanderen.

(Lees verder onder de afbeelding)

"We laten ons niet wegduwen"

"En die oplossing is voor mij niet spelen in het nieuwe mastodont van Club. Nu doen we dat samen op Jan Breydel in een heel andere context en hebben daar ook gezamenlijk recht op", voegt de preses van De Vereniging er verder nog aan toe.

Goemaere blijft ijveren voor een nieuw stadion van Cercle Brugge. “We zijn tot nu toe nog altijd constructief en hopen dat de Blankenbergse Steenweg lukt, maar zolang er daar geen zekerheid is en dat kan nog jaren duren laten we ons niet wegduwen uit het Jan Breydelstadion."

"We hebben juridisch voldoende zaken in handen om onze rechten te vrijwaren. Als er geen eindoplossing is, blijven we op Jan Breydel. We beseffen dat we het huidig stadion moeten verbouwen én moderniseren, gelet op ons eerder gemaakte renovatieplan van enkele jaren terug.”

Enorme klap voor Club

Ontzettend vervelend nieuws voor Club Brugge en voorzitter Bart Verhaeghe. Blauw-zwart wil zo graag verder doorgroeien en beseft dat een nieuwe voetbaltempel dan een absolute must is. Maar wellicht moet Club nu nog wat meer geduld oefenen. 

Poll: Denk jij dat Club Brugge snel in een nieuw stadion zal spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Cercle Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024