‘PSG zet licht op groen, Kylian Mbappé vertrekt voor 150 (!) miljoen’

‘PSG zet licht op groen, Kylian Mbappé vertrekt voor 150 (!) miljoen’
Zaterdag 03 april 2021 - 11:00   I   door Redactie

Paris Saint-Germain en Kylian Mbappé (22) gaan na dit seizoen elk hun eigen weg. Mbappé is uitgekeken op zijn huidige werkgever en wil naar een andere competitie om zijn dromen waar te maken.

Bij PSG wilden ze Mbappé aanvankelijk onder geen beding laten gaan, maar ondertussen liggen de kaarten anders. Omdat de aanvaller zijn in 2022 aflopende overeenkomst niet wil verlengen, moét het PSG-bestuur wel meewerken aan een transfer. Anders dreigt Mbappé over een jaar gratis en voor niets te vertrekken.

Daarom zet PSG zijn sterspeler nu in de etalage. De clubleiding heeft het licht op groen gezet en Mbappé mag weg voor een bedrag van 150 miljoen euro. Een ongelofelijke transfersom voor een speler die slechts één seizoen meer onder contract ligt, maar dat is nu eenmaal de markt van vandaag.

Engeland of Spanje?

Bovendien zijn er verschillende clubs die die 150 miljoen met de glimlach willen neertellen. "Liever dat, dan Mbappé volgende zomer gratis naar een concurrent zien te verkassen", zo oordelen enkele geïnteresseerde clubleiders. Real Madrid, Manchester City en Liverpool staan klaar om toe te slaan.

Poll: Naar welke club zie jij Mbappé liefst gaan?

TAGS  I  PSG  I  Liverpool  I  Real Madrid  I  Manchester City

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024