Club Brugge pakt uit met straffe beelden van nieuw supertalent (VIDEO)

Club Brugge pakt uit met straffe beelden van nieuw supertalent (VIDEO)
Zaterdag 03 april 2021 - 20:00   I   door Redactie

Club Brugge is zich volop aan het profileren als dé ploeg van België. En daar pakken ze graag mee uit op sociale media. Met de helden van nu, maar ook die van de toekomst.

Zo worden ook de prestaties van Club NXT, de beloftenploeg van blauw-zwart die in 1B speelt, op de voet gevolgd. En die Brugse youngsters pakten vrijdagavond nog eens een zeldzaam punt op het veld van RWDM. En ook al staat Club NXT laatste, daar zijn ze best trots op.

Omdat het draait om het klaarstomen van talenten voor de eerste ploeg, niét om resultaten. De speler die zijn ploeg een punt bezorgde was Maxim De Cuyper. Niet echt spectaculair, want dat gebeurde vanop de strafschopstip, maar zijn acties tijdens de match waren dat wel.

En dus besloot Club Brugge de strafste beelden van de 20-jarige linkspoot op sociale media te posten. De fans smulden alvast van de mooie acties van het nieuwe supertalent. Na eerder al Charles De Ketelaere en recent Ignace Van der Brempt zit er dus opnieuw een talent van Club NXT op de deur van de eerste ploeg te kloppen.

Poll: Zal De Cuyper kunnen doorbreken bij het eerste elftal?

TAGS  I  Club Brugge  I  Club NXT  I  RWDM

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024